Home staging

Miért fontos a home staging, vagyis az ingatlan felkészítése eladás/kiadás előtt?

Az emberi döntéshozatal mélyen az érzelmekben gyökerezik,egy tudományosan is alátámasztott tény szerint agyunk először érzelmileg dönt, majd utólag racionális indokokkal támasztja alá ezen döntéseit. Ez a pszichológiai jelenség különösen fontos az ingatlanpiac terén, ahol az első benyomás és az érzelmek döntő szerepet játszanak.

A home staging, vagyis az ingatlan előkészítése az eladásra, pontosan arra épít, hogy azonnali érzelmi hatást váltsunk ki a potenciális vásárlókból, ami nem csak a gyorsabb eladást segítheti elő, hanem a vételár növelését is eredményezheti.

A home staging által létrehozott „érzelmibb” vásárlási élmény kulcsfontosságú az ingatlanok piaci sikerességéhez. A cél az, hogy a potenciális vásárlók ne a lakáson végzendő munkákat vagy a rájuk váró feladatokat lássák, hanem egy olyan életérzést, egy olyan álomképet, amely az új otthonukkal kapcsolatos. Itt fontos megjegyezni azt a tényt is, hogy a home staging alapvetően jó állapotú, felújított vagy új építésű ingatlanok esetén alkalmazandó, ahol ha vannak is kisebb hibák, azok a home staging folyamat során kijavításra kerülnek, tehát a vevő valóban egy azonnal költözhető, hibalista nélküli ingatlant kap.

A home staging egyik legnagyobb ereje, – különösen üres ingatlanok esetében, – hogy segíti a terek átláthatóságát és az ingatlan értékének megmutatását. Fontos tudni, hogy a vásárlók nagy része, megfigyelések szerint több, mint 90%-a, nem rendelkezik azzal a képességgel, hogy térben lásson, és nehezen tudja elképzelni, hogyan illeszkednek majd a saját bútorai az új helyiségbe. Egy szakszerűen berendezett lakás nem csak, hogy segít áthidalni ezt a hiányosságot, de beindítja az érdeklődők fantáziáját is. Lehetővé teszi számukra, hogy elképzeljék, milyen lenne az élet a kanapén ülve, barátaikkal beszélgetve, vagy egy nyugodt reggeli a konyhában.

Egy stílusosan berendezett otthon nem csak egy ingatlan, hanem egy álom, egy lehetőség megvalósításának ígérete. Az a vásárló, aki belép egy ilyen otthonba, szinte biztos, hogy hamarosan ajánlatot tesz. A home staging tehát nem csupán egy esztétikai felújítás; ez egy stratégia, amely mélyen az emberi pszichológiai mechanizmusokra épít, hogy maximalizálja az ingatlan piaci potenciálját.

Tehát, ha szeretnéd eladó vagy kiadó ingatlanod a lehető legjobb fényben bemutatni, és kihozni belőle a maximumot az ingatlanpiac zsúfolt színpadán, a home staging az az ingatlanpiaci marketing stratégia, mely ezt lehetővé teszi számodra!

Ha NADINA Interior elkötelezett a mellett, hogy a home staging folyamat költséghatékony, gyors és minél egyszerűbb folyamat legyen, ennek érdekében….

a NADINA Interior bérbe adja* azokat a bútorokat és otthoni kiegészítőket, amelyekre az ingatlanok optimális bemutatása érdekében szükség van.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az eladók számára, hogy minimalizálják a kezdeti befektetéseket, miközben maximális hatást érnek el a potenciális vásárlók körében.

A home staging szolgáltatás igénybevétele esetén tehát saját raktáramból költséghatékony, bérelhető bútorokat és dekorációkat is tudok biztosítani. A havi bérleti díjakra minden esetben a felmérés után tudok az adott ingatlanra szabott előzetes árajánlatot adni. A bútorok bérlésére kizárólag üres, tehát nem lakott ingatlanok esetén van lehetőség!

„Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!” Vavyan Fable

Home staging tanácsadás tartalma és ára

Felfedezésre készen állsz a home staging világában, de a gyakorlati megvalósítást szeretnéd saját kezűleg szeretné végrehajtani? Akkor a személyes home staging tanácsadás pontosan Neked lett kialakítva, amely során egyedi, személyre szabott útmutatást kapsz az ingatlanpiac maximális kiaknázásához, miközben Te tartod kézben a folyamatot.

Tartalma:
 • Előzetes felkészülés az ingatlanból:Első lépésként előzetesen felkészülök az ingatlanból, hogy konkrét javaslatokkal érkezhessek az egyeztetésre.
 • Személyes home staging tanácsadás max. 3 óra időtartamban: Egy max. 3 órás, mélyreható, személyes home staging tanácsadáson keresztül szakértői útmutatást kapsz az ingatlanodra és az aktuális piaci helyzetre szabva.
 • Piacelemzés (versenytársak elemzése, összehasonlításos ármeghatározás): Szakértő ingatlanpiaci elemző készíti a versenytársak elemzését és az összehasonlító ármeghatározást, hogy az ingatlanod árazása tökéletesen illeszkedjen az aktuális piaci viszonyokhoz.
 • Írásos emlékeztetőt a tulajdonos által végrehajtandó lépésekről, amely az egyes helyiségekre vonatkozóan konkrét javaslatokat és tanácsokat tartalmaz a sikeres piaci bemutatás érdekében (a konszignációs/bevásárló lista nem része a csomagnak!)
 • Utánkövetés: Egy max. 2 órás ismételt konzultációs lehetőség, ahol megvitatjuk a felmerült kérdéseket és átbeszéljük az elért eredményeket.
Kinek ajánlom?
 • Aki kisebb költségkerettel rendelkezik, de a legtöbbet szeretné kihozni az ingatlana eladásából.
 • Akinek felújított vagy jó állapotú eladó lakása van és ki szeretné emelni ingatlana értékeit a piaci versenyben.
 • Aki kellő kreativitással rendelkezik és úgy érzi,hogy egy szakértői útmutató birtokában képes maga is végigvinni a szükséges lépéseket, mint a bútorvásárlás, dekorálás, fotózás és hirdetés megalkotása.

Vedd kezedbe az irányítást, és tedd az ingatlanodat a piac csillagává a NADINA Interior segítségével. Kezdj bele a változtatásokba már ma, és tudd, hogy a siker eléréséhez mindent megkapsz, amire csak szükséged lehet.

Ára: 199.000 Ft
(home staing szolgáltatás megrendelése esetén az összeg beleszámít a szolgáltatási díjba)
Blog

Home staging szolgáltatás tartalma és ára

Fedezd fel a home staging világát egy teljesen új, izgalmas perspektívából!

Az alábbi szolgáltatáscsomaggal nem csupán egy ingatlant alakítunk át, hanem egy olyan élményt teremtünk, amely azonnal elbűvöli a potenciális vevőket:

 • Célcsoportra szabott egyedi design és stílus megtervezése: Egyedi design és stílus koncepció kialakítása, amely tökéletesen illeszkedik a célcsoport ízléséhez, kiemelve az ingatlan egyedi karakterét és vonzerejét.
 • Konszignációs útmutató: Stílusterv alapján az ingatlanra szabott bútor-és dekorációs lista, ami részletezi, hogy milyen bútorokat és kiegészítőket tudsz bérelni a NADINA Interior saját raktárkészletéből az eladás időtartamára vagy pl. kiadás esetén, hol szerezheted be a lehető legköltséghatékonyabban a megfelelő bútorokat és dekorációs tárgyakat.
 • Az ingatlan berendezése a funkcióknak megfelelően: Az ingatlan minden egyes szegletének gondos átgondolása, szükséges átalakítása, hogy a berendezés során minden helyiség funkcióját maximálisan ki tudjuk emelni.
 • A teljes lakás felkészítése az enteriőrfotózásra, dekorálás, és a végső hangulat kialakítása: A lakás teljes körű előkészítése az enteriőrfotózásra, beleértve a dekorációt és a végső hangulat megteremtését, hogy a képek első látásra felkeltsék a keresők figyelmét!
 • Professzionális enteriőrfotózás szervezése: A legjobb szakemberek bevonásával történő fotózás szervezése, hogy az ingatlant minden szögből a legelőnyösebben mutassuk be. (A fotózás árát nem tartalmazza!)
 • Méretarányos alaprajz készítése: Méretarányos alaprajzok készítése, amelyek segítségével a vevők már az első pillanatban átláthatják az ingatlan adta lehetőségeket.
 • Eladást segítő hirdetésszöveg: A piac legfrissebb trendjeit figyelembe véve megírt, figyelemfelkeltő hirdetésszöveg, amely az ingatlan egyedi értékeit helyezi előtérbe.
 • Személyre Szabott Emlékeztető: Egyedi, stílusos emlékeztetők készítése, amelyek garantáltan felkeltik az érdeklődők figyelmét és az ingatlan hosszú távon az emlékezetükben marad.
 • Piacelemzés: Igény esetén piacelemzés készítése, beleértve a versenytársak elemzését és egy összehasonlító ármeghatározást, hogy az ingatlanod a lehető legjobb pozícióban, de mégis reális áron kerülhessen piacra. (Magánszemély eladóknak kifejezetten ajánlott!)

A home staging szolgáltatással garantálom, hogy ingatlanod kiemelkedik az eladó ingatlanok tömegéből és a lehető legjobb benyomást fogja kelteni a potenciális vevőkben!

Kiknek ajánlom?
 • Aki szakértő segítséggel szeretné a legtöbbet kihozni az ingatlana eladásából: Szakértői kezekre bíznád ingatlanod piacra dobását, hogy maximális profitot realizálhass belőle? Szeretnéd, hogy ingatlanod a lehető legmagasabb áron találjon gazdára, és készen állsz arra, hogy ezt a varázslatot valósággá tegyük, itt a helyed.
 • Akinek jó állapotú vagy felújított ingatlana van: Büszke tulajdonosa vagy egy jó állapotú vagy frissen felújított ingatlannak? Ha ingatlanod már önmagában is kiváló alapokkal rendelkezik, és csak a megfelelő csillogásra van szüksége a piaci sikerhez, akkor a bérelhető bútor-és dekorációválasztékunk segítségével költséghatékonyan tudjuk kihozni a maximumot az eladásból!
 • Akinek segítségre van szüksége a lehetséges vevők, vagyis a célcsoport meghatározásában: Tisztában vagy vele, hogy a siker kulcsa a pontosan meghatározott célcsoport? Ha segítségre van szükséged abban, hogy ingatlanod piacra dobva elérje azt a célcsoportot, ahonnan nagy valószínűséggel ki fog kerülni a Vevő, jó helyen vagy!
 • Akinek nincsenek felesleges napjai a boltok kínálatát kutatni: Nincs kedved vagy időd a véget nem érő bútorkeresgélésre és dekorációs vásárlásra? Tudtad, hogy önmagában a keresgélés is napokat emészthet fel? A megfelelő és összeillő darabok megtalálásáról, több üzletből való beszerzésről nem is beszélve…Ha a berendezés nem a Te pályád, de szeretnél egy költséghatékony, mégis stílusos megoldást, ne kutass bútorok, dekorációk után, az üres ingatlanod berendezését bérelhető bútorokkal költséghatékonyan meg tudjuk oldani.
 • Aki az ingatlanról profi képeket, méretarányos alaprajzot és pontos információkat tartalmazó hirdetési szöveget szeretne kapni: Profi fotókat és pontos, részletekbe menő hirdetési szöveget szeretnél, amely méltó az ingatlanodhoz? Ha a minőség és a professzionalizmus az, ami fontos Neked, akkor a szolgáltatás pontosan Neked szól.
 • Aki megérti, hogy amint elszánta magát az eladásra az ingatlan már nem az övé és ennek szellemében nyitott a változtatásokra, valamint az ingatlan „személytelenné” tételére: Tudod, hogy az eladás sikerének kulcsa az ingatlan személytelenné tétele és nyitott vagy minden szükséges változtatásra? Ha készen állsz arra, hogy ingatlanod a piaci siker érdekében újragondold, és hiszel a home staging erejében, keress meg még ma!
Szolgáltatás ára bútorbérlés esetén: 8.000 Ft – 10.000 Ft/m2-ig, de minimum 300.000 Ft*.
*A m2 ár az ingatlan méretének, állapotának és az elvégzendő feladatoknak a függvényében változik!
A bútorvásárlással, bútorbeszerzéssel egybekötött home staging és a kiadásra történő felkészítés egyedi árajánlat szerint, 10.000 Ft/m2-től!
Előzetes felmérés és kiszállás díja Budapesten 20.000 Ft, ami szerződéskötés esetén a szolgáltatási díjból levonásra kerül.

A honlapon szereplő árak bruttó árak, alanyi adómentes számlával.

Ügyfeleim tollából

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.

Funkcionális A honlap bezárásáig Megnézi hogy az adott felhasználó engedélyezi a cookiek használatát
 • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése